Bibelandakter for barn omtalt i Vårt Land

Bibelandakter for barn omtalt i Vårt Land

Jarle Waldemar brenner for å spre budskapet om kristen tro til barn og unge. Mange har hørt ham snakke, trylle eller synge i sin lokalmenighet. Men han produserer også en rekke prokukter med kristen profil, slik som DVD-er, CD-er, apps, barneledermateriell, bøker med mer. Bibelandakter for barn er en til i rekken. Som utgangspunkt bruker han Bibelen og kjente historier fra Det nye og Det gamle testamentet. Waldemar setter dem inn i historier fra hverdagen som barn kan kjenne seg igjen i. Noen er litt i enkleste laget og krever et tillegg fra den som formidler andaktene. (Det er ikke alltid at den som mobber er borte neste skoledag, og blir bestevennen din litt senere, bare man ber til Gud om hjelp). Men samtidig gir de en enkel og grei forklaring på bibelfortellingen som følger etter. Det er bra. Hvert kapittel avsluttes med en kort bønn. Den er barnlig og fargerik illustrert og ligner litt på en tegnefilm.

Kristin Rosnes Holte, Vårt Land (25.nov 13)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: