«Utsyn» anmelder Familieandaktsboka

20130903-160741.jpg

«Det var en genial måte å gjøre det på. De korte andaktene er så korte at alle rekker å bruke dem i hverdagen, hvis de vil. Waldemar forkynner ekte om Guds kjærlighet, tilgivelse for synd, forsoning, skapelse osv. Han bruker hverdagslige eksempler som barn forstår. De lengre andaktene – kan sikkert de fleste familier få til omtrent en gang i uka. Opplegget krever litt forberedelse, men ikke mer enn at det bør fungere. Forfatteren har laget en mal som fungerer i hans familie, men han skriver at det er fritt fram for andre til å finne egne spørsmål og oppgaver.

Familiestund har følgende punkter: Forberedelse, start sammen, oppdag Bibelen sammen, snakk sammen, lær bibelvers sammen, be sammen og gjør sammen. Hele bibelteksten i familiestund er trykket i boka (bra!), med god variasjon i bibeltekstene. Bak i boka er gode registre, til og me en enkel bibelleseplan. Ei flott bok som anbefales på det varmeste.»
– Frida Blaker i Utsyn, 30/08/2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: