Blir trolig barnepastor i pinsemenighet (www.dagen.no)

FAMILIEN FØRST: Den populære barneevangelisten har tatt et oppgjør med egne prioriteringer og vil bruke mer tid sammen med familien. FOTO: Hanne Kristin Pedersen
Hentet fra: www.dagen.no

Blir trolig barnepastor i pinsemenighet

Jarle Waldemar flytter både familie og virksomhet til Sandnes.

Bjørn Olav Hammerstad

Barneevangelist Jarle Waldemar måtte reise bortimot hver helg for å få råd til kostbare produksjoner.
– Jeg stod i fare for å bruke mer tid med andres barn enn mine egne, sier barneevangelisten til Dagen.

100.000 produkter


Han har solgt bortimot 100.000 produkter for barn i form av dvd-er, bøker og cd-er. I fjor høst hadde selskapet Waldemar inspirasjon 5 ansatte, men på vårparten oppdaget han røde tall i regnskapet og måtte si opp ansatte.

– Jeg oppdaget at jeg måtte reise ekstremt mye for å holde hjulene i gang. Mitt ønske er å inspirere til tro, men det kan ikke gå utover min egen familie. Jeg følte at Gud ledet meg inn i en prosess for å endre på både liv og tjeneste. En setning som stor klart hos meg var – Hva vil jeg at mine barn skal huske av sin barndom?

Blir trolig barnepastor

Løsningen ble det Waldemar kaller en total «redesign» av livet.
– Jeg har funnet ut at jeg må endre kursen. Jeg kan ikke reise så mye, og jeg trenger å være mer tilstede for mine barn. Jeg må leve det jeg lærer, sier Waldemar som kom ut med boken «Tro i hjemmet» som blant annet tar opp viktigheten av å være tilstede i familien.

I forrige uke solgte familien huset sin på Hamar. Denne uken kjøpte de hus i Sandnes hvor barneevangelisten etter alt å dømme vil begynne som barne- og familiepastor i halv stilling i pinsemenigheten Klippen Sandnes.

Waldemar inspirasjon AS flytter nå hovedbasen fra Hamar til Sandnes. For Jarle betyr det å komme hjem.
– Jeg er jo vokst opp i Sandnesområdet, dessuten foregår mesteparten av reisene mine mellom Kristiansand og Ålesund. Jeg blir sjelden invitert av menigheter i Østlandsområdet.

Barnevangelisten presiserer at han vil fortsette å reise og produsere dvd-er, bøker og cd-er som skal inspirere barn til å følge Jesus.

Comments

  1. Janne Sørheim says:

    Fornuftig valg.Familien først,da ordner det andre seg!
    Det er mange oppgaver i guds rike, men vi må samtidig sette litt grenser……Finne balansen.
    Lykke til…..
    Du er flink!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: