Kreftsyke Liv (4) fikk besøk av Jarle Waldemar

20120803-220834.jpg

Livet er fylt med både gleder og sorger. I sommer ble jeg invitert til å besøke Liv på fire år som har fått kreft. I fjor var hun på en av festivalene jeg hadde og gledet seg stort til å møte meg igjen. Men i påsken fikk familien den tøffe beskjeden: Liv hadde kreft i ryggmargen. Siden Liv ikke kan være sammen med større mengder mennesker, reiste jeg hjem til den vesle familien for å spre litt glede. Jubelen var stor da jeg banket på døra og jeg fikk et fantastisk møte med Liv og familien. Det var gøy å se at smilet og latteren kom fram da jeg prøvde meg på flere av mine tulletriks. Livet kan av og til virke så urettferdig. Men Liv er en tøffing. Er takknemlig for å ha møtt denne jenta. Vær gjerne med å be for Liv og familien. Jeg har allerede tatt dem med i mitt hjerte.

Comments

  1. Ingrid Anette says:

    Rørt til tårer jeg…… Gratulerer så hjertelig med dagen din, Jarle!!!! Glede over ditt velsignede liv!!!

  2. jeg fikk helt frysninger når jeg hørte at du hadde vært på besøk hos LIv..det er så fantastisk at du gjør sånn..jeg vet at det betydde mye for Liv (og resten av familien!). Ja, dere må være med å be for lille Liv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: