Boken TRO I HJEMMET

NYHET! Boken Tro i hjemmet er i salg nå. En verktøykasse for deg med barn fra 0-12 år. Innbundet og utgitt på Hermon Forlag.

Tro i hjemmet er en bok som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du presentert enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktigheten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspirere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus.
Boka tar opp temaer som:
– Kjærlighet på barnas premisser
– Hvordan lever du?
– Oppdragerstiler
– Barns åndelige utvikling
– Hva gjør du for din treåring, sjuåring, tiåring?

Litt om prosessen

Det har vært en spennende prosess å skrive denne boken. For to år siden fikk jeg en idé om å skrive. Jeg hadde lyst til å gi konkrete tips og ideer som foreldre lett kunne bruke. Jeg begynte derfor å notere ned ideer og hverdagsepisoder. Men i februar 2012 begynte jeg for fullt. Tre måneder tok det tatt å skrive 210 sider. Da måtte man sette mye annet til side for å konsentrere seg om å nå fristen til 1.mai. Heldigvis har jeg hatt god hjelp av min kone Karina Waldemar, som har jobbet tett sammen med meg for å gjøre dette så bra om mulig.

For oss som familie har det vært en innholdsrik prosess å jobbe med dette temaet. Og det utfordrer meg igjen og igjen. Når jeg vet at det er vi som foreldre som har størst påvirkningskraft på våre barns valg og verdier, blir jeg stadig utfordret å ta tak i det vi ønsker å formilde. De skal jo selv ta sitt eget valg som hva de ønsker å velge, tro på, leve etter og nå her i livet.

Jeg håper at Tro i hjemmet vil være til stor inspirasjon for mange foreldre. Ønsker di å få mail når boka er i salg: Meld deg på vår nyhetsmail. Så de som venter på vår DVD-serie «Tro i hjemmet» må vente litt til. Vi har prioritert å få ferdig to produkter: Boka Tro i hjemmet og Tro i hjemmet – Bordkalender. Sistnevnte er i trykken nå.

Under kan du se et bilde fra det vi har jobbet med. «Sjokoladebønn» eller «Legobønn» har du kanskje aldri hørt om før? Men det har blitt en suksess hjemme hos oss. I boka Tro i hjemmet deler jeg en flere tips og ideer som du som foreldre kan ta tak i hjemme hos deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: