Barnebibler fra Jarle Waldemar

– Jeg brenner for at barn skal elske å høre bibelhistorier og bli kjent med Guds ord, sier Jarle Waldemar. Nå er han ute med tre barnebibler for ulike aldersgrupper: Min lille barnebibel, Bibelen for minstemann og Barnebibelen min. Utgitt på Hermon Forlag.

– Jeg brenner for at barn skal elske å høre bibelhistorier og bli kjent med Guds ord, sier Jarle Waldemar. Nå er han ute med tre barnebibler for ulike aldersgrupper: Min lille barnebibel, Bibelen for minstemann og Barnebibelen min. Utgitt på Hermon Forlag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: