Kvæfjord Baptistmenighet

20120610-112916.jpgHar hatt noen spennende dager i nord, nærmere bestemt Kvæfjord utenfor Harstad. Fredag var det skoleforestilling for alle 1.-3.trinns elevene i Kvæfjord. Det var en flott gjeng å ha forestilling for. De fikk høre historien om Daniel i løvehulen og lære blant annet sangen Spre litt glede. Etterpå fikk jeg smake Kvæfjordkake som er norges nasjonalkake (også kalt Verdens beste) på selveste Kvæfjordkakas dag. På kvelden hadde jeg leker på juniorklubbem i kirken. Lørdag var det barnegospelfest for 50 barn fra regionen. Som en avslutning hadde vi en strålende konsert. Foto: Jostein Eldevik.

Nå går turen til Bykirka i Bodø!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: