fom.no: Barnebibel på app

Barnebibel på app

Barnebibel på app

Når Hermon forlag nå har lansert barnebibelen som app kan verken dårlig tid eller manglende leseferdigheter brukes som unnskyldning for ikke å gi barna Guds ord. Familie & Mediers Linda Askeland sier «ja, takk!»

Del på facebook og twitter.

Det er barneevangelist Jarle Waldemars versjon av Bibelen som nå er tilgjengelig som app. Den kommer i to utgaver; «Bibelen for minstemann» og «Min lille barnebibel». Den er allerede lastet ned av mange og ligger på andreplass for mest solgte bok-app.

Førstnevnte har fargerike illustrasjoner, touch-aktiverte funksjoner, lyder og musikk. De 20 fortellingene er hentet fra både det gamle og det nye testamentet og inneholder for eksempel klassikeren «David og Goliat» og «Jesus stiller stormen»

I barnebibelen for de litt større barna er det 23 fortellinger og mange av de samme funksjonene. Her kan man selv lese og gjøre opptak. Mange barn synes det er gøy å høre seg selv lese eller dikte videre på fortellingen.

Appene kan kjøpes her.

LInda Askeland i Familie & Medier ønsker appen velkommen.

-Vi synes det er veldig bra at de nye digitale plattformene tas i bruk på denne måten. Ja takk til alle former for bibelspredining! Vi synes det er gledelig at den er lastet ned av så mange, og håper den blir flittig brukt av foreldre og barn, sier Askeland.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: