Barnas Klubb DVD

20120113-171225.jpg
I dag spilte vi inn Barnas Klubb DVD. Jarle og Artur på tur 🙂

Comments

  1. Anne-B S. Jørgensen says:

    Hei alle dere i Jarle Waldemar-gjengen! Takk for en utrolig flott og viktig jobb dere gjør! Barna mine er med i Barnas klubb, og de sitter klistra foran tven når Jarle-TV snurrer. Det er så godt for oss foreldre å kunne vise barna våre noe med skikkelig innhold, og barna vil se DVD’ene om og om igjen. Dere tar opp viktige temaer som vennskap og tilgivelse, og barna spør mange spørsmål rundt dette. Her om dagen så de på Jarle-TV 3 fra Israel, og det landet har de lært om i barnehagen, så det var kjempegøy. De går i en kristen barnehage her i Fredrikstad, som bruker mye Jarle Waldemar musikk, og vi hører på Jarle Waldemar musikk nesten hver dag her i heimen også, det er glade fengende låter, og flotte tekster. Og ikke minst mange forskjellige sanger! Like fint å høre på både for store og små! Skulle ønske at også barneskoler rundt om i Norge fikk inspirasjon fra dere, Jesus trengs å synliggjøres der også. Gud velsigne dere alle, lykke til videre i dette viktige arbeidet!
    Hilsen Anne-B
    PS. Barna gleder seg veldig til leir på Vegårtun i sommer når Jarle kommer! (gutten vår på 5 er spent på om Jarle finnes på ordentlig!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: