Bibeldrama med Jarle Waldemar i Dyreparken

I forbindelse med Søndagsskolen 100 år på Sørlandet var jeg invitert til å fortelle bibelhistorier på Kaptein Sabeltanns scene i Dyreparken i Kristiansand. Det er ikke hver dag man møter hele 4000 mennesker som vil høre bibelhistorier.

Søndagsskolefesten var arrangert av Søndagsskoleforbundet Sørlandet. De hadde for anledningen produsert en nydelig CD og DVD som bærer navnet ”Propell”. Det ble en flott release av produktene. Midt i festen var det min tur. Jeg startet med ”Når det stormer”, og gled rett over i bibeldrama. Ni skuespillere med flotte kostymer, både barn og voksne, var med slik at jeg levende kunne fortelle bibelhistoriene ”Jesus velsigner barna”, ”Blinde Bartimeus” og ”Sakkeus”. Takk til barna mine Rebecca og Philip, familien Robert Muren med barna Hannah og Isak og lokale skuespillere fra Kristiansand-området. Dere gjorde en fantastisk jobb. Min avdeling ble avsluttet med ”Vår Gud er så stor, så sterk og så mektig”. Men festen stoppet ikke der. Etter flere sanger fra ”Propell” kom generalsekretæren i Søndagsskolen, Erling Ekroll, med en hilsen til publikum. Men han ble etter hvert avbrutt av søndagsskolemaskotten Gulliver, som kastet bløtkake midt i generalsekretærens ansikt.

En fantastisk søndagsskolefest for liten og stor!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Flere bilder:

 

Trackbacks

  1. […] Søndagsskolen på Sørlandet 100 år i Kristiansand Dyrepark med 4000 i publikum (2011) […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: