VISJON 2010: ”HITS for ALLE” med Jarle Waldemar

http://www.fribu.no skriver:
”Hits for alle” har vært en hit for barn og voksne på Visjon de siste tre årene. I år kommer Jarle Waldemar sammen med kona Karina og deres tre barn; Rebecca, Philip og Andreas. Mange tror at “Waldemar” er Jarles mellomnavn, men det er ikke riktig…

…. Waldemar er familiens etternavn! Uansett, det er ikke det viktigste for oss – først og fremst er Jarle Waldemar en dyktig barneevangelist som reiser rundt i landet for å presentere evangeliet gjennom sang, musikk, drama, trylling – kreativ preken. Hvert år møter han mange tusen barn på festivaler og stevner rundt om i hele landet. Jarle Waldemar kommer på Visjon – vi gleder oss!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: