Justøya Bibelcamping

JustøyaI perioden 2.-5.juli var jeg på Justøya Bibelcamping utefor Lillesand. Der hadde jeg barnemøte hver dag kl 10:30, og familiegudstjenste på søndag. Det var stor fest. Masse barn var samlet, og det var stor stemning under familiegudstjenesten hvor det var omlag 250 barn!

Comments

  1. Hei, og takk for artig måte å forkynne for barn på! Jeg var selv innom et barnemøte og en familiegudstjeneste på Justøy og fikk oppleve deg og din måte å kommunisere med barn på. Tror til og med min sønn på 10 mnd også fikk litt utbytte av det 🙂 Hilsen Per

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: