SOLISTkonkurranse

www.istockphoto.com

—Konkurransen er nå avsluttet—
Jeg er på jakt etter 2 solister som skal synge på min neste barneCD: «Jesus elsker alle barna», som kommer til CDen. Kanskje DU har lyst? Jeg er på jakt etter en solist på «Salige Visshet» og en på «Jeg folder mine hender små». Fristen er 30.april 09!

: : Salige visshet : :

Last ned «Salige Visshet» med Jarle
PS! Disse sangene er ikke lov å bruke til andre formål enn konkurransen.

(Synges av Jarle)
Salige visshet; Jesus er min.
Han er min hyrde. Kaller meg sin.
Salige visshet; dypt i min sjel.
Jesus har kjøpt meg, alltig er vel.

(Synges av Jarle & solist)
Han er min glede. Han er min sang.
Han vil jeg prise livsdagen lang.
Han er min glede. Han er min sang.
Han vil jeg prise livsdagen lang.

(Synges av solist)
Salige visshet; Jesus er min.
Han er min hyrde. Kaller meg sin.
Salige visshet; dypt i min sjel.
Jesus har kjøpt meg, alltig er vel.

(Synges av Jarle & solist)
Han er min glede. Han er min sang.
Han vil jeg prise livsdagen lang.
Han er min glede. Han er min sang.
Han vil jeg prise livsdagen lang.

jesus-elsker-alle-barna-forsidebilde2-copy
Forsidebilde til «Jesus elsker alle barna»

: : Jeg folder mine hender små : :

Last ned «Jeg folder mine hender små» med Jarle
PS! Disse sangene er ikke lov å bruke til andre formål enn konkurransen.

(Synges av solist)
Jeg folder mine hender små
i takk og bønn til deg.
La alle barn i verden få
det like godt som jeg.

(Synges av Jarle)
Jeg folder mine hender små
i takk og bønn til deg.
La alle barn i verden få
det like godt som jeg.

(Synges av solist)
Vern alle med din sterke hånd
mot fattigdom og død,
og hjelp små barn i alle land
så ingen lider nød.

(Synges av Jarle)
La ingen krig og sult og sott
få gjøre oss fortred.
la alle leve trygt og godt
i frihet og i fred.

: : Om konkurransen : :

Du kan nå laste ned disse sangene og øve på dem. Vi trenger et opptak av deg når du synger til sangene, som du sender inn til oss. Du trenger på ingen måte et profesjonelt opptak. Det viktigste er at vi får høre deg synge begge disse sangene. Bruk gjerne en datamaskin for å ta opp med. Du kan sende opptaket på mail på post@jarlewaldemar.no eller brenne sangene på en CD og sende til: Waldemar Inspirasjon, Lyren 20, 2316 Hamar. FRIST 30.april 09.

For å delta i konkurransen må vi ha en bekreftelse pr post og underskrift av foresatte for at du kan bli med. Denne kan sendes sammen med CDen.
Bekreftelsen ser slik ut:

————————————————————————————

Vi bekrefter at vårt barn …… kan være med i Solist-konkurransen til Jarle Waldemars nye CD «Jesus elsker alle barna». Vi en kjent med at denne CDen kommer til å selges rundt om i hele landet og brukes i mange ulike sammehenger som konserter, gudstjenster, radio, DVD og mye mer. Vi og barnet er inneforstått med at dersom man vinner solist-oppgaven på en av sangene, er vi tilgjengelige for at barnet kan være med på eventuelle musikkvideoer som skal spilles inn, som for eksempel til Jarle-TV. Vi er også kjent med at musikkvideoene vil bli spilt rundt i mange hjem og er kjent med at barnet vil bli vist offentlig på video. Vi vet også at når opptakene er ferdig, kan man ikke stoppe eller hindre at musikken og eventuelle videoer blir brukt. Opptakene eies fullt og helt av Waldemar Inspirasjon. Vi er også kjent med at det vil bli tatt bilde av barnet vårt som kan brukes i sunn markedsføring av CDen.

Vi kjenner til detaljer som:
– aldergrensen er 3-12 år
– vokalinnspillingen skjer i Tønsberg i løpet av mai 09
– vi og barnet kommer oss selv til Tønsberg
– konkurranseopptaket må være Waldemar Inspirasjon i hende 30.april 09

Opplysninger om barnet:
– navn, alder
– bursdag
– bosted
– menighet
– går i barnekor? søndasskole?

Vi ser det som en stor glede å være med på et slikt spennende prosjekt og ønsker å være til stor hjelp for å bidra positivt inn i prosjektet.

Vennlig hilsen

……..
Underskrift av begge foresatte
Navn

————————————————————————————

Konkurransens vinner blir offentlig gjort på blant annet http://www.barnesang.no og gjennom Barnas Klubb.

Har dere flere spørsmål?
Kontakt oss på post@jarlewaldemar.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: